Način plačila
Po povzetju lahko plačate samo z gotovino. Naprošamo vas, da ste ob dogovorjenem času prisotni na dostavnem mestu in da imate pripravljen točen znesek kupnine.

Po predračunu lahko plačate s plačilnim nalogom. Na položnico vpišete naslednje podatke: v dobro FFF d.o.o., Tržaška 126, 1000 Ljubljana, A BANKA TR SI56 0510 0801 4088 951 , v sklic pa vpišete številko naročila. Dostava (ali prevzem blaga) je možna šele po izvršenem plačilu. Predračun ima rok veljavnosti 7 dni.

Plačilo s kreditno kartico lahko opravite preko interneta s plačilnimi karticami Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro in Activa.


Plačilne kartice (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro, Activa)

Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil skrb o varnosti podatkov vaše plačilne kartice popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV kodi vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Novost predstavljajo storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov Visa in Mastercard. Spodaj prikazani blagovni znamki "Verified by Visa" in "Mastercard SecureCode" omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratne kode. V Sloveniji so storitvi "Verified by Visa" in "Mastercard SecureCode" podprle banke sistema Activa. Več informacij najdete na spletni strani www.activa.si

Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice Activa – bodisi kreditne ali debetne.

 

 

Plačujete lahko z: 

Maestro

e-nakupovanje z Maestro kartico (http://www.activa.si/kartice.asp) je možno pod pogojem, da je imetnik svojo kartico registriral na sistemu za avtentikacijo "MasterCard SecureCode".Vse Maestro kartice sistema Activa ( pametne plačilne kartice s čipom) so avtomatično že registrirane in torej usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini. 
Več o tem na http://www.activa.si/novica.asp?ID=35

 

Mastercard

kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:

http://www.activa.si/pametnaKartica/securecode.asp  

Visa, Visa-Electron

kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:
http://www.activa.si/pametnaKartica/vbv.asp